Producten

Producten

 

 

Hieronder vind je het hele "De Bourgondische Hoeve"-assortiment.

Wil je meer informatie over de producten, klik dan hier.

 

 

 

 

 

Hammen & Casselerrib

Niks zo lekker als een vers plakje afgesneden ham op je boterham.

De Bourgondische Hoeve hammen zijn ambachtelijk bereid en dan ook geliefd bij groot en klein.

Jarenlange ervaring en “know how” zijn

de belangrijkste ingrediënten van alle

Bourgondische hoeve producten,

Aldus Marcel Goossenaerts.

Kookwaren

Mager varkensvlees in combinatie met spek zijn de basis voor onze worsten, alleen de beste ingrediënten worden gebruikt voor deze kookworsten.

Elke kookworst heeft zijn specifieke kruidenmelange.

Leverwaren

Wat begon als een service artikel is nu uitgegroeid tot een niet meer weg te denken artikelgroep. De uitgesproken leversmaak maken onze patés geliefd bij iedereen.

Koppen

Met of zonder tong, met grote of kleine stukken één ding is zeker deze ambachtelijk koppen smaken heerlijk op de boterham. In combinatie met mosterd een ware delicatesse.

Vleesbroden en Rollades

Heerlijk broodbeleg, of een lekker tussendoortje met deze vleesbroden en rollade kan je alle kanten uit. één ding is zeker, kinderen zijn er gek op!

Gerookt en gezouten

Langzaam zouten, koud roken en vooral veel geduld heb je nodig en dat proef je bij de producten van De Bourgondische Hoeve.

Gerookt en gezouten

Voor wie het mager wil, boordevol smaak en lekker gezond. Niks zo lekker als filet de sax tussen een verse pistolet of broodje of zelfs in de pan met een eitje, mager alternatief voor de klassieker “spek met eitjes”.

Spek

Mooie uitgesorteerde magere buiken worden kantgesneden, gezouten, gedroogd en eventueel koud gerookt of in combinatie met een heerlijk kruidenmengsel krijg je een echt verfijnd product.

Copyright © All Rights Reserved - www.debourgondischehoeve.be created by Valkiers Marketing